Taxatie Raalte

Taxatie

Hebt u een taxatie nodig? Of het nu gaat om de aan-, of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, boedelscheiding of meningsverschillen met de fiscus, Siebert Makelaardij staat voor u klaar om een professioneel taxatierapport te maken. 

Taxatierapport

Voor het verkrijgen van een hypotheek vragen de meeste financiële instellingen een uitgebreid taxatierapport waarin het getaxeerde object uitgebreid wordt omschreven en door de taxateur wordt onderbouwd. Siebert Makelaardij is bevoegd en gecertificeerd om voor alle financiële instellingen te mogen taxeren. Zo zijn wij bijvoorbeeld aangesloten bij het NWWI. Taxateurs die hierbij zijn aangesloten dienen de regio te kennen en leveren u een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport.

NWWI

Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door voortdurend te controleren. En omdat de taxateur verplicht is zijn taxatie goed te onderbouwen, is ook voor u zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een NWWI taxatie beschermt u tegen een onjuiste waardebepaling.

Siebert Makelaardij inschakelen

Wij helpen u graag aan een taxatierapport. Hebt u nog vragen, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.