Taxatie Raalte

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar de perfecte woning in Raalte? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Siebert Makelaardij helpt u graag bij de zoektocht naar uw droomwoning. 

Een woning kopen is iets wat u niet dagelijks doet. Hier komt veel bij kijken en heeft grote financiële consequenties. Siebert Makelaardij helpt u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Wij kennen de lokale huizenmarkt goed en kunnen u daarom ook goed van dienst zijn. 

Bezichtigingen

Wanneer wij een woning voor u hebben gevonden, of u hebt er zelf één gezien op bijvoorbeeld Funda, dan is het tijd om deze te gaan bezichtigen. De eerste bezichtiging kunt u zelf doen om een goede eerste indruk van de woning te krijgen. Bij alle andere zaken staan wij klaar om u te helpen en om advies te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kadastrale gegevens, het bestemmingsplan en een eventuele Vereniging van Eigenaren.

Onderhandelen

Is er een woning die aan al uw wensen en eisen voldoet? Dan is het tijd om over te gaan tot de onderhandelingen. 
Tijdens de onderhandelingen gelden er vele (spel)regels en voorschriften die van groot belang kunnen zijn. Wij hulpen u graag om deze regels en voorschriften te begrijpen. Samen met u bepalen wij een openingsbod en de juiste ontbindende voorwaarden. Namens u voeren wij de onderhandelingen. Wij houden u van elke vooruitgang op de hoogte. 

Wanneer er een prijs is overeengekomen, zal de verkopende partij een (voorlopig) koopcontract opstellen. Deze zullen wij nauwkeurig voor u doornemen en met u bespreken. Vervolgens kunt u deze ondertekenen. 

Siebert Makelaardij inschakelen

Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Hebt u nog vragen, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.